Normale jernnivåer med Lactoferrin Gold

Therese Falk liker å løpe. Langt.

I 2018 ble hun kåret til Norges beste ultraløper!

Det var året hun satte ny verdensrekord i ekstrem-øvelsen 10 maraton på 10 dager i Italia. De tre siste maratonløpene var de tre raskeste og det aller siste var også det aller beste, på imponerende 3.29.19! Snittet på alle 10 maratonløpene var på knallsterke 3.38! Til sammen løp hun de 10 maratonene vel 14 minutter raskere enn gjeldende verdensrekord! 

Litt tidligere på året forsøkte hun seg også på verdensrekord på 24-timers løping på tredemølle. Det ble ikke verdensrekord denne gangen, men med 217 km satt Falk ny norsk og nordisk rekord etter et døgn på mølla på Skullerud som ble sendt live på VGTV.

Foruten denne litt sære interessen er Therese Falk en helt vanlig dame fra Hareid på Sunnmøre som bor på Kampen i Oslo. Hun har full jobb som lærer og startet å løpe som en følge av røykeslutt og påfølgende vektøkning.

therese4

Hva er hemmeligheten bak suksessen?

Det er selvsagt mange ting som spiller inn. Talentet må jo ligge i bunn, selv om Falk ikke har noen løpekarriere å vise til i ung alder. Hun løp sin første maraton i 2012, Nordmarka Skogsmaraton, så hun er ikke så gammel i gamet, men det begynner jo å bli noen løp på cv-en. Hun har også en særdeles positiv innstilling med godt humør, stå-på vilje så det holder og en sterk psyke. Jo lenger, jo bedre – og alltid med et smil på lur.

– En treningsuke er veldig sjelden planlagt. Jeg bruker å jogge til og fra jobb tre-fire dager i uka. Så blir det gjerne noen økter i helga, enten det er et løp eller intervaller på mølle, eller langtur i Nordmarka eller på asfalt. Treningen blir tilpasset livet og formen ellers, ikke omvendt. Jeg kan fint løpe 50 km en uke og nærmere 100 den neste. Snittet er vel 80 km/uka.

Kostholdet er også helt vanlig. Therese forteller at hun elsker smågodt, og hun lader gjerne opp til et ultraløp med et real hamburgermåltid kvelden før.

Normale jernnivåer med laktoferrin

– Jeg bruker kun laktoferrin, og så tar jeg tran. Laktoferrinet som jeg bruker er veldig bra for jernopptaket mitt, sier hun.

Falk har i flere år vært blodgiver, men fikk etter hvert så lav blodprosent at hun ikke fikk lov til å gi blod. Men etter at hun begynte med Lactoferrin Gold har imidlertid blodprosenten (hemoglobinnivået) bedret seg markant til et normalisert nivå, faktisk til det høyeste hun har målt på flere år, så nå kan hun igjen bidra med noen innskudd i blodbanken.

– De siste gangene jeg skulle gi blod lå blodprosenten min på 11,9. Men etter at jeg begynte med Lactoferrin Gold har nivået mitt økt til solide 13,6, forteller hun.

Therese Falk er helt klar på at dette skyldes produktet, siden hun har målt seg over lengre tid både før og etter at hun startet med å ta Lactoferrin Gold.

– Jeg har aldri hatt høyere jernnivå, selv ikke da jeg dyttet i meg jerntabletter, utdyper hun.

Laktoferrin hjelper kroppen med å ta opp jernet. Det hjelper nemlig lite å ta jerntilskudd dersom kroppen ikke klarer å ta det opp i kroppen, noe som er ganske vanlig.

maleneogtherese
therese2

Therese Falk er ikke den eneste som har hatt positiv effekt av å bruke Lactoferrin Gold. Louise Skak, den dansk-norsk maraton- og ultraløper med en rekke seire på rullebladet, har lenge slitt med lav blodprosent.

– Jeg har lenge slitt med å ta opp jern fra tilskudd. Etter kun 5 uker med Lactoferrin Gold hadde blodprosenten min økt fra lave 8,9 til et normalt nivå på 12,8. Jeg har stor tro på at Lactoferrin Gold hjelper kroppen min til å fungere optimalt, forteller Skak.

Mer energi og bedre restitusjon

I tillegg til økning av jernnivå og blodprosenten, har Falk merket at hun restituerer seg bedre og dermed også sover bedre om nettene – eller omvendt – etter at hun begynte å bruke laktoferrin. På spørsmål om hun har merket noen forskjell på løpsprestasjonene, tenker hun seg litt om før hun svarer:

– Jeg har faktisk perset på alle distanser etter at jeg begynte å ta produktet. Maratonpersen er nå på 3.04.57, 100 km løper jeg på 8.19.20, og jeg har nesten nådd drømmemålet om 240 km på 24-timer med 236,8 km.

Og Therese Falk er altså ingen nybegynner. Hun har trent og løpt langt i mange år. Ei heller er hun noen «ungfole» med sine 43 år. Likevel har hun altså forbedret både blodprosent, løpstider og søvn, og dermed opplevd mer energi, etter at hun startet med produktet for vel et år siden, da det kom til Norge for første gang. Hun tar en tablett daglig, og to på dager med lange konkurranser

therese3

Satser alt mot OL i Tokyo

Copy of JERNOPPTAK MED LACTOFERRIN (2)

Normale jernnivåer med Lactoferrin Gold

STANDARD STØRRELSE NETTSIDE (7)

Ubalansert immunforsvar og betennelser i tarmen

STANDARD STØRRELSE NETTSIDE (2)

Kontakt oss