Satser alt mot OL i Tokyo

Den norske bryteren Oskar Marvik (23) satser alt mot OL i Tokyo 2020, og er allerede på god vei med rangering som nr. 4 i verden. Oskar bryter i 130 kg klassen, og der andre prøver å redusere inntak av kalorier, må Oskar få i seg hele 7000 kalorier hver eneste dag.

– Det er et stramt budsjett, i hvert fall i 130-klassen, fordi man må ha så mye mat. Jeg prøver egentlig bare å spise kontinuerlig hele veien. Det er det som er nøkkelen til å gå oppover da. Jo flere kalorier jo bedre. Jeg elsker mat! Det ser du kanskje på meg også, sier Marvik til TV2.

– Som toppidrettsutøver er det viktig å ha tilgang på rene, kvalitetssikrede produkter

Det er ikke alltid like lett for toppidrettsutøvere å orientere seg i vrimmelen av kosttilskudd som finnes i markedet. En stor spansk studie avslørte at det finnes ulovelige stoffer i mange "trygge" kosttilskudd som kan gi utslag på dopingprøver. Olympiatoppen oppfordrer utøvere til å kun bruke kvalitetssikrede kosttilskudd som er testet og godkjent av Informed-Sport. 

"Derfor tar jeg Lactoferrin Gold som et godt alternativ før hver trening. Dette produktet kan jeg absolutt anbefale til alle med en aktiv livsstil" sier Oskar.

Lactoferrin Gold er det første og eneste laktoferrin-produktet i verden som har blitt kvalitetssikret og godkjent av Informed-Sport. Produktet består av bio-aktivt laktoferrin, sink, vitamin C, beta-glukan, inulin og gurkemeie. Næringsstoffer som er viktig for alle med en aktiv livsstil. 

STANDARD STØRRELSE NETTSIDE
IMG_5387
IMG_5380

Kontakt oss