Amanda Ágústsdóttir (28)

Jeg har slitt med helseproblemer de siste årene. Stress knyttet til konkurranser og reiser har til tider tatt overhånd, og kroppen har ikke fått nok hvile og restitusjon. Legen min ga meg jerntilskudd, og jeg la om kostholdet mitt, men dette ga ingen forbedringer på helsen min.

Jeg kom over kosttilskuddet Lactoferrin Gold og begynte å undersøke og lese om produktet på nettet. Jeg bestemte meg for å teste ut kosttilskuddet, noe jeg ikke angrer på! Jeg har tatt Lactoferrin Gold i tre måneder og merker en tydelig forskjell på flere områder.

Først og fremst er søvnkvaliteten min bedret. Før jeg startet å ta Lactoferrin Gold, sov jeg kun 50 minutter i dyp søvn hver natt. Nå sover jeg i gjennomsnitt 3,5 timer i dyp søvn. Dette har ført til bedre trivsel og mer energi til å takle hverdagens oppgaver.

Tidligere hadde jeg lite energi og måtte ta en powernap omtrent hver dag. Jeg tror grunnen til det var mangelen på jern. Men etter at jeg begynte på laktoferrin, noe som øker jern i blodet naturlig, følte jeg økt energi og styrke. Jeg la også merke til at huden min ble finere, og at jeg fikk mindre akne enn tidligere. Kroppen min trengte en detox, og det ved hjelp av Lactoferrin Gold.

Det viktigste jeg forbinder med bruken av laktoferrin er at jeg ikke har hatt influensa, forkjølelse eller andre sykdommer siden jeg begynte. Dette til tross for tre turer til utlandet, hvor to av dem var for å være med på tøffe konkurranser. Vanligvis er immunforsvaret i stor ubalanse etter konkurranser. Tidligere kunne jeg få en infeksjon i halsen umiddelbart etterpå. Jeg fikk mange problemer på grunn av sykdom, og jeg gikk gjennom opp til fire penicillinkurer i året. Like før jeg begynte med Lactoferrin Gold måtte jeg gå på en dobbel penicillinkur på grunn av en infeksjon i halsen. Etter at jeg begynte med Lactoferrin Gold har jeg ikke hatt behov for å dra til legen på grunn av sykdom.

Alt jeg har nevnt her omhandler forbedringer med tanke på helsen min. Jeg er blitt mindre syk, noe som selvfølgelig gir bedre resultater med tanke på trening. Fremgangen min i idrettssammenheng er stor, og jeg tror virkelig at jeg nå kan prestere bedre i konkurransene som kommer.

- Amanda Ágústsdóttir (28), Triatlet

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss