Christian Prestegård (64)

"Etter at eg for 4 måneder sidan byrja med Lactoferrin Gold har blodprosenten min gått opp frå 14,0-14,5, og eg har fått den beste sesongstarten som løpar sidan 1995"

Jeg har nå 4 måneders meget positiv erfaring med Lactoferrin Gold. På forrige undersøkelse i 2018 hadde jeg 14,0 i B-Hemoglobin. Nå har jeg 14,5. I perioden er treningsmengdene økt med 20% til ca 11 timer i snitt pr uke fordelt på 6-8 treningsøkter. Etter at jeg begynnte med Lactoferrin Gold sluttet jeg også å spise jerntabletter.

Siden jeg begynnte med Lactoferrin Gold  har jeg ikke vært syk og jeg har trent for fullt i hele perioden. Jeg har fått en meget bra start på konkurranse-sesongen 2019 med 3 klasse-seire (M60-64) i Bushy Parkrun 5k i London, Necon Vinterkarusell 5k i Bergen og med ny pers i vinterløypen i Tøyen Parkrun der jeg også var beste løper totalt aldersjustert (Age-grading).

- Christian Prestegård (64), Løper

Christian har løping som livsstil og yrke både som løpsarrangør, arrangementsrådgiver og som PT/Coach/Motivator og allsidig løper. Christian deltar hvert år i ca 30 løpskonkurranser i inn- og utland.  Som 40-åring løp han maraton på 2.41.39 og halvmaraton på 1.16.16 som 27-åring. I dag som 64-åring er han på et høyere nivå aldersjustert (Age-grading). Det har han tenkt å fortsette med til han blir minst 75år.

Hovedinteressen i dag er motbakkeløp, terrengløp og fjelløping. Han løper alt fra korte parkløp og trappeløp som KollenOpp til tøffe motbakkeløp som La Sportiva Skåla Opp og fjellmaraton.  Christian har et sterkt engasjement for motbakkeløp og løpetrening med fokus på motbakketrening og toppturer. Christian er bla initiativtaker til La Sportiva Skåla Opp, Fanaråken Opp m.fl og har bla. vært medlem av European Mountain Running Commission. Dessuten har han bla. vært President i Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss