Ingrid Lid

Etter at jeg begynte å ta Lactoferrin Gold har jernlagrene og hemoglobin holdt seg mye mer stabilt. Jeg har målt Hb opptil 12,8 nå som er helt utrolig for meg!

Jeg løp mitt første ultraløp i 2017 (Bislett 50 km), og etter det har jeg tatt to NM medaljer i sporten, og flere gode plasseringer som er på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Det er en mengdetreningssport, som krever at jeg trener 15-25 t i uken året rundt – stort sett alene. Før jeg begynte med ultraløping, hadde jeg mye problemer med lave jernlagre og lav Hb. Jeg var til og med så langt nede i Hb som 7,8 i 2016. Jeg begynte å ta jerntilskudd og det tok seg raskt opp igjen. Men jeg syntes det var litt irriterende å være avhengig av å spise jerntabletter fast. Jeg kom fort opp på gode verdier som 11,8 i Hb, men problemet mitt var at Hb alltid var fallende nesten en uke etter hvert løp - før ett løp kunne Hb ligge på 11,5 og så falle helt ned til 8,5. Jeg er klar over at man mister en del gjennom svette, og indre blødninger i muskulatur samt gastrointestinale blødninger man også kan få ved å løpe veldig lenge. I tillegg har jeg innimellom store menstruasjoner.

Men etter at jeg begynte å ta Lactoferrin Gold har jernlagrene og Hb holdt seg mye mer stabilt. Jeg har målt Hb opptil 12,8 nå som er helt utrolig for meg! Siden jeg er sykepleier har jeg mulighet for å sjekke Hb ofte på jobb.

 Ingrid Lid - ultraløper og sykepleier

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss