Tim Bennett (53)

Jeg har brukt Lactoferrin Gold i omtrent 10 uker. I starten ble magen ganske oppblåst og det var egentlig ganske tungt å løpe med en sånn mage.  Og tanken gikk litt på at dette tydeligvis var noe kroppen min ikke ville ha. Men trening har vist meg at tålmodighet er nødvendig. Rom ble liksom ikke bygget på en dag... Og ganske riktig – etter ca 2 uker ble den oppblåste magen borte. -For meg som trener hver dag og løper 130 km i uken,  er det viktig med optimalisering. Optimalisering gjennom mat, mat som kroppen tar opp bedre og utnytter. Optimalisering gjennom at kroppen har et høyere laveste nivå i forhold til slitasje på trening. 

Lactoferrin Gold har vært og er en bra støttespiller i det å holde kroppen på et jevnere nivå hele tiden. Jeg har ingen veldig dårlige økter og et mer stabilt nivå på trening. Ergo slites hele systemet mindre og kroppen yter bedre på trening totalt sett. Med tanke på konkurranser som krever, er forskjellene ganske store på det som skjer dagen etter et løp. Slitasjen er merkbart mindre enn før og den lange rolige turen på sånne dager er enklere enn før – fordi kurven på energiforbruket er mer stabil. Og når slitasjen er mindre, så blir også immunforsvaret bedre, helt klart!

Og for meg som hele tiden ønsker å løpe mest mulig, betyr det å bruke  Lactoferrin Gold at jeg dermed kan opprettholde og faktisk øke treningsdosene – og samtidig ha fremgang. I en alder av 53 år skal man ikke kimse av det!

- Tim Bennett (53), Supermosjonist
Klikk her for å lese mer om Tim sin treningshverdag

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss