Lactoferrin Gold ingredienser

LACTOFERRIN GOLD

19
1
3
2
4
5

INNHOLD

Per døgndose (1 kapsel):

Laktoferrin 60 mg
C-vitamin 60 mg
Betaglukan 50 mg
Inulin 50 mg
Gurkemeierot ekstrakt 45 mg
Sink 10 mg

Ingredienser:
Melkeproteinisolat (laktoferrin), C-vitamin (kalsium-L-askorbat), Inulin, betaglukan (fra gjær), Gurkemeierot ekstrakt (Curcuma longa), Sinksitrat, Fyllstoffer: Mikrokrystallinsk cellulose, Emulgator: Lecitin fra solsikke, Antiklumpmiddel: Magnesiumstearat og Silisiumdioksid, Surhetsregulerende middel: Trinatriumsitrat og Natriumhydrogenkarbonat, Overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose)

LF 1.8 front v2

OM LAKTOFERRIN

Laktoferrin er et jernbindende protein som har flere ulike funksjoner i kroppen. Laktoferrin er viktig for jernopptaket, mage- og tarm, immunforsvaret og næringsopptaket.

Les mer

OM JERNOPPTAK

Jernopptaket skjer når jern fra maten vi spiser blir tatt opp i tarmen. Laktoferrin har sterke jernbindende egenskaper og transporterer jern fra tarmen, og har derfor en viktig rolle i jernopptaket.

Les mer

OM MAGE OG TARM

En tarm i ubalanse kan forårsake problemer med næringsopptak og fordøyelse. Laktoferrin fremmer veksten av gode bakterier og hemmer  veksten av dårlige baktier, og har bakterie- og virushemmende egenskaper.

Les mer

FOR HELSEPERSONELL

Laktoferrin-proteinet er blitt forsket på gjennom flere tiår. Forskningen på laktoferrin er handler i stor grad om proteinets betennelsesdempende og antibakterielle egenskaper.

Les mer